înapoi la pagina de început

Cardul de club CCERPA

Cardul de Club CCERPA

Organizatorul prezentului program privind CARDUL DE CLUB este Centrul Cultural European Româno-Panarab – CCERPA, cu sediul social în București, Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, sector 1, iar modalitatea prin care persoanele fizice și juridice pot deveni membre în cadrul cluburilor CCERPA se realizează prin completarea unei cereri de aderare.

Formularul de eliberare pentru card poate fi completat online sau îl poți descărca aici: DESCARCĂ FORMULAR.

Formular eliberare Card de Club CCERPA

Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii
Selectează clubul/cluburile din care vrei să faci parte:

Condiții de acordare și mod de utilizare:

1. Accesul in club se realizeaza pe baza unui card de membru, costul acestuia fiind de 100 ron pentru adulți și 50 ron pentru persoanele care nu au împlinit 18 ani.
2. Emitentul si proprietarul cardului este CCERPA.
3. Cardul CCERPA nu este un card de credit.
4. Cardul de membru CCERPA este nominal și în cazul pierderii/furtului și distrugerii trebuie să vă adresati CCERPA printr-o cerere scrisă.
5. În cazul în care cardul emis pe numele dumneavoastră a fost pierdut sau deteriorat, puteți solicita unul nou. La emiterea noului card de membru, CCERPA va percepe o taxă de 100 de lei care va acoperi costul operațiunii, urmand ca în termen de 3 zile, cardul sa fie expediat la adresa de corespondență completată în momentul înregistrării sau poate fi ridicat de la centrul CERPA.
6. CCERPA care are dreptul de decide retragerea cardului printr-o notificare trimisă partenerului persoană fizică sau juridică, căreia i-a fost eliberat.
7. CCERPA poate modifica condițiile de acordare a cardului, fără o notificare în prealabil.
8. Valabilitatea cardului este de 1 an de la data emiterii acestuia.
9. Taxa pentru emiterea unui nou card de membru după expirarea valabilitatii acestuia este de 100 ron.
10. Cardul CCERPA asigura titularului accesul la toate evenimentele centrului cultural.
11. Cardul CCERPA asigura titularului o reducere la toate operele vandute în cadrul centrului.
12. Cardul CERPA asigura titularului o reducere la toate cursurile asigurate de CCERPA.
13. Cardul CCERPA poate fi utilizat în toate filialele interne si externe CCERPA.
14. Cardul CCERPA nu poate fi utilizat pentru accesul în ambasade si alte institutii.
15. Ca posesor al acestui card, sunt de acord cu prevederile regulamentului și consimt ca datele cu carácter personal furnizate să intre în baza de date a CCERPA și să fie utilizate/prelucrate în scopuri de marketing, corespondență și evidente statistice.
16. CCERPA se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale beneficiarilor cardului de club și să le utilizeze respectând prevederile legii nr. 677/2001.
Declar că sunt de acord cu Regulamentul CCERPA privind emiterea Cardului de club.

Declar că am luat la cunoștință de condițiile de acordare și modul de utilizare a cardului de club asa cum sunt prevăzute în anexa atașată la acest formular.


Payzant became the superintendent essay writer of the help me do my homework at https://justdomyhomework.com/ san diego unified school district, the second-largest in california.