Întrevedrea conducerii CCERPA cu E.S. Dl. Fuad Karim Saliba KOKALY

Întrevedrea conducerii CCERPA cu E.S. Dl. Fuad Karim Saliba KOKALY
aprilie 06 14:53 2015 Printează Articolul

kokaly

Conducerea Centrului Cultural European Româno-Panarab-CCERPA, a efectuat pe data de 16 decembrie 2014, o vizită la sediului Ambasadei Statului Palestinian, pentru întrevederea cu E.S. Dl. Ambasador Fuad Karim Saliba KOKALY.

Cu acest prilej, conducerea CCERPA a  prezentat obiectivele centrului, și principalele activități pe care le-a desfășurat pe parcursul celor trei de la înființare.

CCERPA și a manifestat disponibilitatea de a se implica în activitățile de promovare culturală pe care ambasadele țărilor arabe le vor desfășura în România, acordând o mare importanță consultăriilor cu ambasadori statelor arabe la București.

Conducerea CCERPA a mulțumit misiuni diplomatice pentru colaborarea pe care a avut-o cu fostul ambasador E.S. Dl. Ambasador Ahmad Aquel încă de la înființarea centrului și pentru participarea la activtățile desfășurate de către CCERPA.

Conducerea CCERPA a răspunsul întrebărilor adresate de către E.S. Dl. Fuad Karim Saliba KOKALY cu privire la centru și a prezentat viitoarele activități pe care le va desfășura pe parcursul anului curent.

E.S. Dl. Ambasador Fuad Karim Saliba KOKALY a felicitat CCERPA pentru activitățile pe care le-a desfășurat până în prezent, arătandu-și disponibilitatea și asigurându-ne de colaborare cu  asociația noastră pentru activitățile pe care le vom desfășura.

La finalul întrevederii, conducerea CCERPA a mulțumit excelenței sale pentru primirea călduroasă de care a avut parte și a adresat E.S. Dl. Ambasador invitația de a vizita sediul CCERPA pentru a cunoaște modul de desfășurare al activităților centrului, care a fost acceptată cu plăcere de înaltul reprezentant al Statului Palestinian.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment