Întrevederea conducerii CCERPA cu E.S. Ambasadorul al Regatului Arabiei Saudite, d-l Abdul Rahman Al Rassi

Întrevederea conducerii CCERPA cu E.S. Ambasadorul al Regatului Arabiei Saudite, d-l  Abdul  Rahman Al Rassi
aprilie 08 20:50 2015 Printează Articolul

Pe data de 20 ianuarie a.c., conducerea CCERPA a efectuat o vizită la sediul Ambasadei Regatului Arabiei Saudite, unde a fost primită de D-l Ambasador Abdul Rahman Al Rassi, care este și Decanul Corpului Diplomatic Arab acreditat la București.

Conducerea centrului a prezentat activitățile pe care le va desfășura în anul 2015, mai ales în scopul promovării culturii arabe în România, sens în care acordă o importanță deosebită consultării cu ambasadorii țărilor arabe acreditați la București, mai ales cu Decanul Corpului Diplomatic Arab.

E.S. D-l Ambasador a apreciat eforturile depuse de CCERPA în domeniul cultural și a felicitat asociația noastră pentru activitățile ce au avut loc până în prezent.

Totodată, D-l Ambasador a mulțumit conducerii CCERPA pentru invitațiile care i-au fost adresate – de a participa la activitățile Centrului nostru -, pe care le-a onorat cu plăcere atât Excelența Sa, cât și alti reprezentanți ai corpului diplomatic.

E.S. D-l Ambasador Abdul Rahman Al Rassi a propus implicarea CCERPA în organizarea evenimentului <Săptămâna culturală arabă>,  care  urmează a avea loc în cursul anului 2015, solicitând asociației noastre să redacteze o adresă în acest sens, pentru a fi prezentată în cadrul Consiliului Ambasadorilor Arabi de la București.

La finalul întrevederii, s-a stabilit continuarea consultărilor reciproce, în vederea promovării culturală.

DSC  074Amb2arab saudDSC  073

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.