Întrevedere între conducerea CCERPA și E.S. Dl. Ambasador Mohamed Alaaeldin Aly Shawky Elhadidi

Întrevedere între conducerea CCERPA și  E.S. Dl. Ambasador Mohamed Alaaeldin Aly Shawky Elhadidi
aprilie 03 22:18 2015 Printează Articolul

Mohamed Alaaeldin Aly Shawky Elhadidi

Pe data de 16 martie a.c., a avut loc întrevederea dintre conducerea CCERPA și E.S. Dl. Mohamed Alaaeldin Aly Shawky Elhadidi, Ambasador al Republicii Arabe Egipt, la sediul din București al reprezentanței diplomatice.

În cadrul întrevederii ce a avut loc, conducerea CCERPA a prezentat obiectivele centrului, precum și principalele activități pe care le-a desfășurat până acum. CCERPA manifestându-și disponibilitatea de a se implica în activitățile de promovare culturală pe care ambasadele țărilor arabe le vor desfășura în țara noastră.

E.S. Dl. Ambasador a felicitat CCERPA pentru activitățile pe care le-a desfășurat până în prezent, arătându-și disponibilitatea de colaborare cu centrul nostru pentru activitățile pe care le vom desfășura, sens în care ne-a și propus câteva idei de evenimente culturale.

La finalul întrevederii, conducerea CCERPA a mulțumit excelenței sale pentru primirea călduroasă de care a avut parte și a adresat E.S. Dl. Ambasador invitația de a vizita sediul CCERPA, care a fost acceptata cu plăcere de înaltul reprezentant al Egiptului.

write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.