Inaugurarea spațiului de lucru al Clubului de Artă și Cultură

Inaugurarea spațiului de lucru al Clubului de Artă și Cultură
martie 02 16:03 2015 Printează Articolul

Pe data de 13 februarie 2015, la sediu CCERPA din str. Nicolae Iorga nr. 34-36, a avut loc inaugurarea spatiului de lucru al clubului artistilor, printr-o sedinta de pictura si desen, la care au participat atat artisti plastici contemporani, cunoscuti prin expozitiile organizate in Romania, cat si viitori cursanti ai sectiilor de arta, pe care Centrul Cultural European Romano – Panarab le are in planul de activitati propuse in anul curent.

Sedinta de arta, coordonata de catre artistul plastic Ivanovici Vladimir s-a desfasurat sub forma unui workshop, prin care orice doritor de a invata sau a preda era binevenit.

Artistul plastic si organizatorul de evenimente culturale Daniel Craciun a prezentat o introducere in istoria picturii in acuarela, detaliind metodele de lucru cu materialul si hartia, modul de abordare a stilului si efecte.

Artistul plastic si sculptorul Chirica Ion a sustinut un curs practic, tema principala atinsa fiind compozitia, folosind ca exemple amplasarea in pagini de diferite formate a aceleasi compozitii de obiecte statice.