Participare la concertul tradițional de colinde „RĂSĂRITUL CEL DE SUS”

by admin | februarie 22, 2015 5:38 pm

Membrii ai Centrului Cultural European Româno-Panarab-CCERPA au avut deosebita onoare de a da curs invitației primite din partea Dl. Marius OBLU, coordonatorul Departamentului Dialog Intercultural, Interreligios și Interetnic din cadrul asociatiei noastre, să participe la concertul tradițional de colinde intitulat „RĂSĂRITUL CEL DE SUS”, ce s-a desfasurat la data de 16 decembrie 2014, de la orele 19.00, la Opera Naţională Bucureşti si care a fost organizat de Centrul de presă BASILICA al Patriarhiei Române.

Colindele au fost interpretate de catre Corul de copii şi tineret “Symbol” al Patriarhiei Române, Corul bărbătesc „Cantus Domini” al Asociaţiei Studenţilor Teologi Ortodocşi şi Corala Mixtă „Nicolae Lungu” a Catedralei Patriarhale.

La finalul concertului, Patriarhul Daniel a conferit ordinul „Sfinţii Martiri Brâncoveni” pentru mireni domnului Răzvan Ioan Dincă, directorul Operei Naţionale Bucureşti.

Preafericitul Părinte a adresat tuturor celor prezenți un mesaj de binecuvântare si le-a urat sa aiba parte de sărbători fericite si sănătate.

Source URL: http://www.ccerpa.ro/participare-la-concertul-traditional-de-colinde-rasaritul-cel-de-sus/