Lansarea oficială a Centrului Cultural European Româno-Panarab

by admin | februarie 22, 2015 6:28 pm

Centrul Cultural European Romano-PanArab – CCERPA va prezinta salutul sau si are deosebita placere de a va informa de infiintarea sa la Bucuresti, in scopul promovarii culturii europene, romane, pan-arabe si sustinerii convergentei acestora. Pornind de la respectarea principiilor fundamentale din Declaratia Universala a Drepturilor Omului va propunem construirea unei punti de dialog si respect intre popoarele noastre si civilizatiile lor, intr-un mod modern, care corespunde secolului al XXI-lea, bazat pe valorile fiecaruia si pe respectul reciproc, in vederea intelegerii si apropierii reale intre culturile noastre.

Avand cultura ca premisa permanenta de apropiere, CCERPA isi va indeplini misiunea prin diverse activitati: organizarea de congrese, simpozioane, forumuri, mese rotunde, festivaluri (interne si internationale), evenimente, dezbateri (pe diverse teme), expozitii, lansari de carte, excursii, dialoguri multiculturale etc.

CCERPA isi exprima deschiderea si intinde mana catre orice persoana, centru, institutie sau asociatie etc. pentru a fi alaturi si a beneficia impreuna de experienta reciproca, pentru a promova talente si aspiratii comune si a coopera in vederea indeplinirii obiectivelor culturale comune si indeamna la cooperare reciproc avantajoasa.

Iar astazi, 27 noiembrie 2013 suntem onorati sa fim impreuna la acest eveniment si sa sustinem importanta convergentelor multiculturale dintre popoarele si civilizatiile noastre, rolul dvs. fiind foarte important in acest context.

La acest eveniment, al Primului Forum de lansare oficiala a Centrului Cultural European Romano-Panarab – CCERPA, au participat membri ai corpului diplomatic, reprezentanti ai Parlamentului si ai Guvernului Romaniei, Prefectul Municipiului Bucuresti, reprezentanti ai mediul academic, mass-mediei, organizatiilor neguvernamentale si inalti oaspeti din Egipt.

 

Source URL: http://www.ccerpa.ro/lansarea-oficiala-a-centrului-cultural-european-romano-panarab/